Gold Wave Editor 10.0.1

Bu program sayesinde ses dosyalarınıza efektler ekleyebilir, istediğiniz bölümleri kesip alabilir veya bir ses dosyasındaki bazı bölümleri başka ses dosyalarına ekleyerek yeni ses dosyaları elde edebilirsiniz.


Büyüklük olarak 4 gigabyte`a kadar olan dosyaları düzenleyebiliyor. Programın diğer avantajları ise şöyle; Seslere birden fazla efekt verme, kolay kullanım, özelleştirilebilir araç çubukları, sürükle ve bırak desteği, kaliteli sonuçlar elde edebilme (24 bit, 192kHz) gibi. Programın desteklediği ses dosyaları arasında şunlar yer almaktadır: MP3, WAV, OGG, AU, AIFF, MAT, SND, VOC, WMA ve VOX.

Anasayfa
http://www.mp3-wma-recorder-editor.com
Shareware
10.2 MB

Gold Wave Editor 10.0.1 indir


Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0a Build 85

Video düzenleme, ses kaydı ve DVD yazdırma işlemleri tek bir güçlü program içerisinde mevcut. Vegas Movie Studio Platinum yüksek kalitede filmler düzenlemek için, videolar yaratmak için, DVD birleştirmek için ve daha bir çok işlem için kullanabileceğiniz mükemmel bir programdır.


Dünya teknoloji üreticisi Sony`nin yazılım dalındaki en önemli programı olan Vegas ile ev sinemasına bakışlar tamamen değişiyor. Çünkü artık herkes bir profesyonel gibi efekt yönetebilecek.

Platinum`un Farklılıkları
Vegas Movie Studio Platinum yazılımı Vegas Movie Studio`nun sunduğu tüm olanakları aynen sunmaktadır. Ancak Platinum farkı DVD yazdırma sistemindeki yenilikten kaynaklanmaktadır. Sürükle, bırak mantığı ile istediğiniz DVD`leri kolayca oluşturabilirsiniz. Ve daha bir çok özellik yine Platinum`un içerisinde mevcuttur.

* HD video düzenleme: HDV ve Sony AVCHD formatları
* 5.1 ses sistemlerine uygun mixleme ve yazdırma imkanı
* Sony PSP™ (PlayStation®Portable)`ye direkt olarak uyumludur
* 100`den fazla video efekti ile NewBlue®`dan profesyonel video efektleri
* 3 tekerlekli bir sistemde renk ayarlama mekanizması
* 20 AniMattes professional video compositing mattes from FreedomFX®
* 20`nin üzerinde DirectX® ses efekti

Nefes Kesecek HD Filmler Yaratın

Vegas Movie Studio Platinum filmleri mükemmel görüntü çözünürlüğüne sahip HD formatlarında düzenleyebilme imkanına sahiptir.

Sistem Gereksinimleri:

* Microsoft® Windows® XP SP 2 veya Windows Vista™
* 800 MHz işlemci (HDV için 2.8 GHz önerilir)
* 200 MB sabit disk alanı
* 256 MB RAM (HDV için 512 MB RAM önerilir)
* OHCI-uyumlu i.LINK® connector1/IEEE-1394DV kartı (DV almak için)
* DVD-ROM sürücü
* Microsoft DirectX® 9.0c
* Microsoft .NET Framework 2.0

Shareware
102 MB

Sony Vegas Movie Studio Platinum 9.0a Build 85 indir


Recover My Files 3.98 Build 6081




Yanlışlıkla sildiğiniz hatta geri dönüşüm kutusundan bile sildiğiniz dosyaları yada virüs bulaştığı için kaybettiğiniz veya yazılım çökmesinden kaynaklanan kayıplarınızı geri dönüşmenin güvenli yolu Recover My Files programı.


Her türlü Word, Excel, PowerPoint dosyasını, resim ve grafik dosyalarını, ZIP, RAR gibi sıkıştırılmış dosyaları, Outlook ve Outlook Express'den sildiğiniz e-postaları daha aklınıza gelebilecek birçok dosyayı sildikten sonra tekrar bilgisayarınıza geri getirebilirsiniz.

Shareware
7.64 MB
ingilizce

Recover My Files 3.98 Build 6081 indir

Norton Ghost 14.0 SP3



Norton Ghost verilerinizi bilgisayardaki olağanüstü durumlara karşı korur. Sistem yükseltme, sabit disk yedekleme ve veri kurtarmaya yönelik güçlü bir araç olan Norton Ghost ile, beklenmedik sorunlara karşı hazırlıklı olabilirsiniz.


Akıllı bir Windows arabirimi, sabit diskinizi yedeklemeyi her zamankinden de kolay hale getirmektedir. Düzenli yedeklemeler, bir sistem kapanması veya olağanüstü durum sonrasında önemli dosyalarınızı kurtarmanıza yardımcı olur.


Norton Ghost, işyeri dışında kolay depolama yapabilmek için, sabit diskinizin görüntülerini çok çeşitli çıkartılabilir ortamlara kaydedebilmenize olanak verir. Ayrıca, yedekleme işini başka bir bilgisayara da yapılabilir. Norton Ghost, verileri yeni bir sabit sürücüye veya başka bir bilgisayara hızlı ve kolay bir şekilde kopyalayarak, bilgisayar yükseltme sürelerini önemli ölçüde azaltır.

Program Windows'un pek çok sürümünü desteklediği için, hem eski hem de yeni bilgisayarları yükseltmek için kullanılabilir. Tüm sabit sürücüyü veya yalnızca seçtiğiniz bölümlerin görüntüsünü alarak, yalnızca gereksinim duyduğunuz verileri (bireysel dosyalar dahil) geri yüklenebilir. Eşlenmiş ağ sürücüleri desteği sayesinde, küçük işletmelerdeki yedeklemelerin etkinliği artırılır.

Temel Özellikler:

- Tam sistem yedekleme – Bir sabit disk veya bölümdeki her şeyi yedekler.
- Dosya ve klasör yedekleme – Sürücünün tamamını kaydetmek yerine yalnızca yedeklemek istediğiniz belirli dosyaları ve klasörleri seçin. Eski dosyaları arşivlemek için idealdir.
-Verimli yedeklemeler – Maksimum alan ve zaman tasarrufu için sisteminize artımlı yedekleme uygular – yeniden başlatma gerekmez.
- Yedek dosyalarda arama – Tarayıcı tabanlı arabirim arşibvlenmiş dıosyaları hızlı bir biçimde bulmanıza olanak verir.
-Birden Çok Depolama seçeneği – CDR/RW ve DVD+-R/RW sürücüleri, USB ve FireWire® (IEEE 1394) aygıtları, ağ sürücüleri ve Iomega® Zip® ve Jaz® sürücüleri de dahil olmak üzere hemen her ortama yedekleme yapar.
- YENİ! Google™ Masaüstü entegrasyonu – Arama yapılabilir yedekleme dizinleri verilerinizi kurtarma işini daha da hızlı hale getirir.
- YENİ! Uzaktan yönetim – Ağınızdaki diğer Norton Ghost 12 yüklemelerini kontrol edin.*
- YENİ! LightsOut Geri Yükleme – Sisteminizi disk üzerindeki yazılım kurtarma ortamıyla geri yükleyin – ön yükleme CD'si gerekli değildir.
- YENİ! Sanal bir disk oluşturun - Kurtarma noktalarını bir VMWare® Sanal Diskine (.vmdk) veya bir Microsoft® Sanal Diskine (.vhd) dönüştürür.

-Geriye doğru uyumlu – Norton Ghost veya Norton Save & Restore'un eski sürümleri kullanılarak oluşturulmuş yedeklerden veri geri yükler.

-Performans Ayarlama – Sistem kaynaklarının en alt düzeyde tutarak çalışmaya devam etmenize olanak verir.

- Olay tabanlı yedekleme – Program yükleme veya depolanan veri miktarında ani artışlar gibi önemli olaylarda yedekleme işlemlerini tetikler.

- Gelişmiş sıkıştırma ve şifreleme – Depolama alanını minimize eder ve hassas belgeleri korur.

- Google™ Masaüstü entegrasyonu – Arama yapılabilir yedekleme dizinleri verilerinizi kurtarma işini daha da hızlı hale getirir.

- Depolama yönetimi – Yedekleme disk alanını otomatik olarak izler ve optimize eder.

- Bir bakışta sistem durumu – Planlanmış tüm yedeklemeleri, bigisayarınızdaki her bir sürücü için yedekleme koruma derecesiyle birlikte, tek bir görünüm altında görüntüler.

Gelişmiş yedekleme ve kurtarma özellikleriyle bilgisayarınızı korur

- YENİ! FTP'ye yedekleme - Ayrı bir yerde daha kolay yedekleme yönetimi sağlamak için kurtarma noktalarını bir FTP sitesine kopyalar
-YENİ! Ayrı yerde yedekleme - Dosyalarınızı ağa bağlı depolama aygıtlarında yedekler.
- YENİ! Symantec ThreatCon entegrasyonu - ThreatCon belirli düzeyde bir tehditle karşılaştığında artımlı yedekleme işlemlerini harekete geçirerek sektör lider SymantecÕs güvenlik araştırma kuruluşu kaynaklı bilgilerden yararlanır. Anti-virüs koruması olmayan bilgisayarlar için idealdir.
- ÖZEL! Google Desktopª entegrasyonu - Veri kurtarma işlemini arama yapılabilir yedekleme dizinleri sayesinde çok daha hızlı hale getirir.
- Tam sistem yedekleme (disk yansıması) – Bir sabit disk veya bölümdeki her şeyi yedekler.
- Artımlı ve diferansiyel yedekleme - Yalnızca değişen dosyaları yedekler.
- Özelleştirilebilir, olay tabanlı yedekleme - Program yükleme veya depolanan veri miktarında ani artışlar gibi önemli olaylarda yedekleme işlemlerini tetikler.
-Gelişmiş sıkıştırma ve şifreleme - Depolama alanını minimize eder ve hassas belgeleri korur.
-Sistem koruması - Sisteminizi ve verilerinizi, işletim sisteminizi yeniden başlatamazsanız bile korur.

- ÖZEL! Uzaktan yönetim Yerel ağınızdaki yüklenmiş diğer Norton Ghost kopyalarını (12.0 ve daha yeni) kontrol eder.
- LightsOut Geri Yükleme Sisteminizi disk üzerindeki yazılım kurtarma ortamıyla geri yükleyin (ön yükleme CD'si gerekli değildir).
-Yedekleme için dosya arama Fotoğraflar, MP3 dosyaları ve belgeler gibi belirli dosya türlerini bulur ve yedekler.
- Dosya ve klasör yedekleme Sürücünün tamamını kaydetmek yerine yalnızca yedeklemek istediğiniz belirli dosyaları ve klasörleri seçin.
- Sanallaştırma dönüşüm sihirbazı VMware örneklerinde kullanılmak üzere fiziksel yansımaları dönüştürür.
- Hızlı, verimli ve güvenli yedekleme Şifreli yedekleme sağlar ve sıkıştırma düzeyi ile yedeklemelerde kullanılacak kaynak miktarını tanımlamanıza olanak verir.
- Ayar kontrollü yedekleme Yedekleme işlemleri arka planda sorunsuz bir biçimde yapılırken bilgisayarınızı kullanmaya devam etmenizi sağlar.
- Otomatik depolama optimizasyonu Belirli bir dosyanın kayıtlı revizyonlarını yönetir.
* Bir bakışta sistem durumu Planlanmış tüm yedeklemeleri, her bir bilgisayar sürücüsü için yedekleme koruma derecesiyle birlikte, tümünü tek bir görünüm altında görüntüler.
* Birden çok depolama seçeneği CDR/RW ve DVD+-R/RW sürücüleri, USB ve FireWire® (IEEE 1394) aygıtları, ağ sürücüleri ve Iomega® Zip® ve Jaz® sürücüleri de dahil olmak üzere hemen her ortama yedekleme yapar.

Anasayfa
http://www.symantec.com

Shareware
ingilizce
89.2 MB

Norton Ghost 14.0 SP3 indir


Recuva 1.18.344




CCleaner'in yapımcısından, Windows için silinen dosyaları kurtarma yazılımı olarak sunulan Recuva ["recover"'den türeme] uygulamasının yeni 1.18.344 sürümü yayınlandı.


Geri dönüşüm kutusundan, MP3 Player'lardan, dijital kamera hafıza kartlarından kullanıcı hatası sonucu silinen resimleri veya diğer dosyaları geri getirmeyi amaçlıyor. Uygulama, virüslerden ve windows çökmelerinden dolayı hasar gören dosyaları da kurtarabiliyor.

Recuva şu anda test aşamasında ve program dileyen kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak indirilebilmekte. Kurumsal kullanımlar için final sürümünün bitmesini beklemenizi öneririz.

Recuva 1.18.344 Değişiklikleri
  • Birbiri ile aynı olan dosyalar artık numaralandırıldı
  • Liste görünümünde, sıralama işlemi için oklar eklendi
  • Çevirilerde küçük güncelleştirmeler
  • FAT32 için iyileştirmeler
  • Çeşitli arayüz düzenlemeleri
FREEWARE/Ücretsiz
2.19 MB
Anasayfa :http://www.recuva.com


Recuva 1.18.344 indir



FileZilla 3.1.2


FileZilla, birçok özelliği bulunan küçük ama oldukça güçlü bir FTP istemcisidir. Yazılım, tüm bağlantı bilgileriniz ile uzak sunucuya yaptığınız giriş bilgilerinizi Internet Explorer tarzı bir arabirim ile gösterebilir ve kaydedebilir.


FileZilla, güvenlik duvarı (firewall), proxy bağlantıları, SSL ve Kerberos GSS güvenliğini destekler. Ayrıca bağlantıyı açık tutma özelliği, otomatik Ascii/Binary transferi desteği ve diğer onlarca gelişmiş yardımcı aracı ile hem amatör hem de profesyonel kullanıcılar için çok özellikli bir FTP istemcisi görevini başarıyla yapabilir.

FileZilla ile;

Bir FTP sunucusuna bağlanıp dosyaları iki yönlü transfer edebilir,
Kendi sitenizin FTP sunucusuna bağlanıp sitenizi amatör veya profesyonel amaçlara uygun olarak yönetebilir,
FTP sunuculara bağlanıp özel komutlar aracılığı ile ileri düzey FTP işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Yazılımın Genel Özellikleri
Gönderme ve innDirmelere (upload/download) kaldıkları yerden devam edebilme
Özel komutlar
Klasör destekli site yöneticisi
Hatta tutma desteği
Zaman aşımı bildirimi ve önleme sistemi
Güvenlik duvarı (firewall) desteği
SOCKS4/5 ve HTTP1.1 proxy sunucusu desteği
SSL ile güvenli bağlantı desteği
SFTP desteği
Gönderme/İnnDirme bekletmesi
Sürükle-Bırak desteği
Çoklu dil seçenekleri (Türkçe dahil)
Kerberos güvenlik sistemi ile GSS girişi ve şifrelemesi

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
OpenSSL sürümü güncellendi.
Görünüm geliştirildi.
Dil seçimi otomatik hale getirildi.
Hata denetimi güçlendirildi.
Bazı küçük hatalar düzeltildi.

FREEWARE/Ücretsiz

3.48 MB

ingilizce

FileZilla 3.1.2 indir


RamCleaner 6.9.5

indirfile



RamCleaner is a new powerful system utility from Benutec Software that helps you get the most out of your computer without being a Windows expert. RamCleaner can free up memory and other resources. It can optimize your reassign CPU resources to improve performance, prevent crashes and reduce startup times considerably.

İngilizce tanıtım
RamCleaner increases system performance by making more RAM available for your applications and the operating system. It also recovers memory left behind by faulty applications which do not return used memory back to the operating system. This allows a more productive experience in Windows and less frequent reboots. Also there is a process manager which allows you to manipulate running applications which may also effect memory.
RamCleaner - allows to increase considerably speed of a computer due to an effective utilization of memory. For example, you can allocate the certain memory size for work of this or that program, to clear unused areas of memory in the event that the empty seat has ended, to lead a defragmentation of memory. Thus from you it is not required any specific knowledge - program RamCleaner knows, that she does.

Key Benefits of RamCleaner:
- Increase The Speed of Your Computer!
- Make Your RAM More Efficient!
- Recover 100% of memory leaks!
- Reduce Windows and Application Crashes!
- Helps Stop Internet Explorer Freezing and Crashing!
- Control running applications for better performance!
- See exactly how much memory you have at all times!

Homepage - http://www.benutec.com/products/ramcleaner/
shareware
1.02 MB

FlashFXP 3.6.0.1240 - Final


FlashFXP FTP aracılığıyla hızlı ve kolay dosya transferi sağlamaktadır. Bilgisayarınızdan direkt olarak dosya yükleyebilir ya da iki sunucu arasında dosya transferi yapabilirsiniz.

FTP Proxy, HTTP Proxy, Socks 4 & 5 desteği bulunmaktadır. Sürükle-bırak desteği, aynı anda birden fazla bağlantı kurabilme, zamanlanmış yüklemeler, klasör senkronizasyonu gibi artı özellikleri de içeren bu popüler FTP programını denemenizi öneriyoruz

SHAREWARE
1.78 MB

FlashFXP 3.6.0.1240 - Final indir

QuickTime 7.50.61.0

indirfile

http://softexia.com/foto/Quick_Time.jpgQuickTime, bilgisayarınızdaki .MOV uzantılı video dosyalarını açmaya yarayan çok kullanışlı bir program. Bu program ile sinema fragmanlarını izleyebilir, ya da internetteki yabancı televizyon kanallarını seyredebilirsiniz.


QuickTime 7 kullanıcı dostu kontroller ve mükemmel netlikte H.264 video gibi yeni özelliklerle video’nun geleceğini kristal kadar berrak hale getiriyor. QuickTime 7 Pro’ya yükseltme yapın ve kendi filmlerinizi kaydedin ve e-posta ya da .Mac yoluyla arkadaşlarınızla paylaşın.
QuickTime 7 ile 480p, 720p, 1080p çözünürlükteki H.264 (HD) yüksek tanımlı sinema fragmanları da izleyebilirsiniz.

Gözlerinize İnanın
QuickTime 7, H.264 adında ultra etkin yeni bir video codec’i barındırıyor. H.264 çarpıcı video kalitesini çok küçük veri oranlarında sağlar, böylece çok daha küçük dosyalarda keskin, net video izlersiniz. 3GPP (mobil multimedya), MPEG-4 HD-DVD ve Blu-ray tarafından endüstri standartı codec seçilen H.264, mobil multimedyadan HD oynatıma kadar videonun gelecek neslini temsil ediyor. Pekçok yayın, kablo ve video konferans grubu H.264′ü video codec’leri olarak seçtiler. H.264 hakkında daha fazla bilgi için, H.264 teknoloji sayfasını ya da H.264 SSS’ini ziyaret edin.
Hayatı Yakalayın
Tek tıklamayla video yakalama bir iSight ya da diğer bir FireWire kamera ve QuickTime 7 Pro kullanarak kendi video posta kartlarınızı yaratmanızı sağlıyor. Ya da QuickTime 7 Pro ve yerleşik veya USB mikrofonunuzu kullanarak sadece çabuk ve kolay slayt gösterisi ya da video anlatımı kaydı yapabilirsiniz.
Keyfi Paylaşın
QuickTime 7 Pro bir film yaratmayı ve onu e-posta ya da .Mac üzerinden arkadaşlar ve aile ile paylaşmayı kolay hale getiriyor. Filmizini nasıl paylaşmak istediğinizi seçin ve QuickTime Pro 7 yeni bir sürümü tam olması gereken boyutta yaratsın ve size filmi Mail üzerinden göndermede ya da .Mac HomePage üzerinden yayınlamada yardımcı olsun.

FREEWARE / Ücretsiz
22.6 MB
windows














QuickTime 7.50.61.0 indir

Windows Media Player 11.0.5721.5145

indirfile

http://www.softexia.com/foto/WindowsMediaPlayer.gifWindows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. Bilgisayarınızdaki dijital müzik, fotoğraf ve video kitaplıklarınızı kolayca yönetebilir ve koleksiyonunuzu istediğiniz yere götürmeniz için geliştirilen basitleştirilmiş yolların keyfini çıkarabilirsiniz.


- Tasarımda Sadelik
- Sevdiğiniz Müziklerin Daha Fazlası
- Tüm Eğlenceniz Tek Bir Yerde
- Her Yerde Keyifle Kullanın

FREEWARE/Ücretsiz
Türkçe
Size: 24.5 MB

Windows Media Player 11.0.5721.5145

RealPlayer 11.0.0.453

indirfile

http://www.softexia.com/foto/RealPlayer.gifHepimizin bildiği en eski ve kaliteli oynatıcılardan biri... RealPlayer... Artık RealPlayer sadece internet üzerinden izlenebilen video ve sesleri oynatmak için değil, tüm medya biçimlerini izleyebilmeniz için başlı başına yetecek geniş özellikte bir oynatıcı.


RealNetworks'ün dünyaca ünlü multimedya dosya oynatma yazılımı RealPlayer'in 11 numaralı yeni sürümü yayınlandı. Eski sürümlere göre tamamen farklı bir yapıya sahip olan yeni sürüm sadece Real Media dosyalarını değil Windows Media, QuickTime gibi endüstri standardı olmuş popüler video formatlarını da okuyabiliyor.

Web'in artan etkinliğini ve bilgisayar kullanıcılarının güçlü bir eğilimle web ile entegre olabilen yazılımlara yöneldiğini fark eden RealNetworks yeni sürümü basit bir masaüstü yazılımı olmaktan öte internet video kaynakları ile de etkin biçimde kullanılabiliyor. Yazılım kurulduktan sonra YouTube'a girildiğinde bir video açık iken beliren Download this Video butonu sayesinde izlenen bir videonun sabit diske kaydedilmesi mümkün oluyor.

Flash Video desteği de eklenen yeni sürümün ücretsiz versiyona göre ek özellikler sunan Plus versiyonunda videoları CD veya DVD'ye kaydedebilme seçenekleri de sunuluyor. Yakın zamanda hazırlanması planlanan güncelleme sayesindeyse yeni RealPlayer başta iPod olmak üzere video oynatabilen mobil cihazlarla da uyumlu olarak çalışabilecek. Plus sürümü 30 dolar karşılığında satın alınabilecek yeni RealPlayer şimdilik sadece Windows'ta kullanılabilecek. Macintosh kullanıcılarının RealPlayer'ı ise bu yılın sonlarına doğru hazır olacak.

ekran

shareware
12.6MB
ingilizce
Windows
RealPlayer 11.0.0.453 Gold indir


VLC (VideoLAN Client) Media Player 0.8.6i

indirfile

http://www.softexia.com/foto/VideoLAN-Player.jpgVLC Media Player

VLC (Açılımı VideoLAN Client) tam işinize yarayacak ücretsiz bir medya oynatıcı. Ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme imkanına sahip. Ayrıca IPv4 veya IPv6 ağlarında yayın sunucusu olarak da kullanmanıza olanak sağlayan mükemmel bir yayın aracı.


İçerisinde bir çok özelliği bulunan altyazı desteğini oldukça kolay bir şekilde sağlayan, film izlerken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız, bir çok kodek paketi ile uyumlu tam bir medya oynatıcısı.

Bu sürümde eklenmiş olan Windows Media dosyalarını ve Flash Videoları oynatma özelliği ile de oldukça başarılı bir duruma gelmiştir. H.264 formatı çözümlemesi de Windows Unicode desteği ile daha düzgün hale getirilmiştir ve tam ekran olabilmektedir.


Bir video dosyası aldığınızda VLC ile bu dosyayı açmaktan kolay bir şey olamaz. OGG, MP2, MP3, MP4, DivX, DVD ve daha bir çok formatı destekleyen VLC sayesinde artık format desteklemeyen medya oynatıcılar ile işiniz kalmayacak. Ayrıca bir medya sunucusu olarak da çalışabilmektedir. Açık kaynak yazılımlı olup çok kolay bir arayüze sahiptir. Windows versiyonu çok sadedir. Bir kaç küçük tuş ve düz bir zemin ile tüm programı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca isterseniz tema değiştirme imkanına da sahipsiniz.

Bir çok işletim sisteminde kullanılabilme özelliği sayesinde tüm kullanıcılara ücretsiz bir şekilde hizmet sunabilmektedir. VideoLan Medya Oynatıcı ile başka hiçbir medya oynatıcısına ihtiyacınız kalmayacak...

Yeni sürümü ile birlikte ufak hatalar giderildi.

FREEWARE / ücretsiz
ekran görüntüsü


VideoLan 0.8.6i for Windows

Download VideoLan 0.8.6i for Linux