QuickTime 7.50.61.0

indirfile

http://softexia.com/foto/Quick_Time.jpgQuickTime, bilgisayarınızdaki .MOV uzantılı video dosyalarını açmaya yarayan çok kullanışlı bir program. Bu program ile sinema fragmanlarını izleyebilir, ya da internetteki yabancı televizyon kanallarını seyredebilirsiniz.


QuickTime 7 kullanıcı dostu kontroller ve mükemmel netlikte H.264 video gibi yeni özelliklerle video’nun geleceğini kristal kadar berrak hale getiriyor. QuickTime 7 Pro’ya yükseltme yapın ve kendi filmlerinizi kaydedin ve e-posta ya da .Mac yoluyla arkadaşlarınızla paylaşın.
QuickTime 7 ile 480p, 720p, 1080p çözünürlükteki H.264 (HD) yüksek tanımlı sinema fragmanları da izleyebilirsiniz.

Gözlerinize İnanın
QuickTime 7, H.264 adında ultra etkin yeni bir video codec’i barındırıyor. H.264 çarpıcı video kalitesini çok küçük veri oranlarında sağlar, böylece çok daha küçük dosyalarda keskin, net video izlersiniz. 3GPP (mobil multimedya), MPEG-4 HD-DVD ve Blu-ray tarafından endüstri standartı codec seçilen H.264, mobil multimedyadan HD oynatıma kadar videonun gelecek neslini temsil ediyor. Pekçok yayın, kablo ve video konferans grubu H.264′ü video codec’leri olarak seçtiler. H.264 hakkında daha fazla bilgi için, H.264 teknoloji sayfasını ya da H.264 SSS’ini ziyaret edin.
Hayatı Yakalayın
Tek tıklamayla video yakalama bir iSight ya da diğer bir FireWire kamera ve QuickTime 7 Pro kullanarak kendi video posta kartlarınızı yaratmanızı sağlıyor. Ya da QuickTime 7 Pro ve yerleşik veya USB mikrofonunuzu kullanarak sadece çabuk ve kolay slayt gösterisi ya da video anlatımı kaydı yapabilirsiniz.
Keyfi Paylaşın
QuickTime 7 Pro bir film yaratmayı ve onu e-posta ya da .Mac üzerinden arkadaşlar ve aile ile paylaşmayı kolay hale getiriyor. Filmizini nasıl paylaşmak istediğinizi seçin ve QuickTime Pro 7 yeni bir sürümü tam olması gereken boyutta yaratsın ve size filmi Mail üzerinden göndermede ya da .Mac HomePage üzerinden yayınlamada yardımcı olsun.

FREEWARE / Ücretsiz
22.6 MB
windows














QuickTime 7.50.61.0 indir

0 Responses to "QuickTime 7.50.61.0"

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumları sevmiyor, Türkçe'nin doğru kullanıldığı yorumları ise çok seviyoruz