VLC (VideoLAN Client) Media Player 0.8.6i

indirfile

http://www.softexia.com/foto/VideoLAN-Player.jpgVLC Media Player

VLC (Açılımı VideoLAN Client) tam işinize yarayacak ücretsiz bir medya oynatıcı. Ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme imkanına sahip. Ayrıca IPv4 veya IPv6 ağlarında yayın sunucusu olarak da kullanmanıza olanak sağlayan mükemmel bir yayın aracı.


İçerisinde bir çok özelliği bulunan altyazı desteğini oldukça kolay bir şekilde sağlayan, film izlerken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız, bir çok kodek paketi ile uyumlu tam bir medya oynatıcısı.

Bu sürümde eklenmiş olan Windows Media dosyalarını ve Flash Videoları oynatma özelliği ile de oldukça başarılı bir duruma gelmiştir. H.264 formatı çözümlemesi de Windows Unicode desteği ile daha düzgün hale getirilmiştir ve tam ekran olabilmektedir.


Bir video dosyası aldığınızda VLC ile bu dosyayı açmaktan kolay bir şey olamaz. OGG, MP2, MP3, MP4, DivX, DVD ve daha bir çok formatı destekleyen VLC sayesinde artık format desteklemeyen medya oynatıcılar ile işiniz kalmayacak. Ayrıca bir medya sunucusu olarak da çalışabilmektedir. Açık kaynak yazılımlı olup çok kolay bir arayüze sahiptir. Windows versiyonu çok sadedir. Bir kaç küçük tuş ve düz bir zemin ile tüm programı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca isterseniz tema değiştirme imkanına da sahipsiniz.

Bir çok işletim sisteminde kullanılabilme özelliği sayesinde tüm kullanıcılara ücretsiz bir şekilde hizmet sunabilmektedir. VideoLan Medya Oynatıcı ile başka hiçbir medya oynatıcısına ihtiyacınız kalmayacak...

Yeni sürümü ile birlikte ufak hatalar giderildi.

FREEWARE / ücretsiz
ekran görüntüsü


VideoLan 0.8.6i for Windows

Download VideoLan 0.8.6i for Linux

0 Responses to "VLC (VideoLAN Client) Media Player 0.8.6i"

Yorum Gönder

Küfür ve hakaret içeren yorumları sevmiyor, Türkçe'nin doğru kullanıldığı yorumları ise çok seviyoruz